Rólunk

VISSZATÉRNI, MERT AZ ÉLMÉNY MINDIG ÚJ, DE MÉGIS ISMERŐS

A luxus SPA-napoktól a gasztronómiai kényeztetésig itt minden készenlétben várja, csábuljon el újra és újra!

A viszontlátás örömét mindenféle dolog inspirálhatja, egy váratlan, újszerű, egyedi élmény, egy apró részlet. Lehet az a táj látványa a hajnali napsütésben. Egy étel vagy ital íze, a tálalás. Az emberek.

Azért dolgozunk, hogy megteremtsük a „varázslatot”, és azt minden egyes vendégünknek, minden egyes alkalommal átadjuk.

Pihentető kikapcsolódás testnek és léleknek, elegáns környezetben

Butikjellegű szállodánk Szentendre belvárosában a harmónia és a kiegyensúlyozott elegancia otthona. Családias és meghitt hotelünk 22 eltérő elrendezésű és hangulatú szobája kivételes élményt nyújt, öröm őket birtokba venni.

Igazi felnőttbarát hotelként működünk, a csend és a nyugalom oázisában kiemelten kényelmes szobákkal várjuk 13 év feletti vendégeinket.

Kényeztesse magát és egy különleges személyt a 4 csillagos szállodánkban eltöltött idővel, valódi kényelemmel, wellness- és SPA-szolgáltatásokkal!

BARÁTI VÁLLALKOZÁSBÓL CSALÁDI VÁLLALKOZÁS

Két jó barát, egy építész és a telek tulajdonosa közösen indították útjára a Bükkös Panziót 1986-ban. Számos kihívást legyőzve 1988 szeptemberében nyitották meg a panzió kapuit a nagyközönség számára.

Hadnagy Attila volt a két barát egyike. Attila bácsi feleségével, Judit nénivel és fiaival hol teljes mértékben, hol bérbeadóként, folyamatosan részese volt a Bükkös Panzió, majd később a Bükkös Hotel**** & SPA működtetésének.

A hotel üzemeltetését kezdetektől fogva a Szentendrén élő Hadnagy család látta el. Judit néni szorgosan gondoskodott a vendéglátásáról, hogy mindenki jó ízűt egyen-igyon. Attila bácsi és fia, Levente, a »ház« működtetését menedzselte, maguk is aktívan kivéve részüket a teendőkből.

Idővel a tulajdonostársak kiszálltak a közös vállalkozásból, vagy lecserélődtek. Jó pár éve végül a Hadnagy család lett a Bükkös Hotel**** & SPA 100%-os tulajdonosa.

A elmúlt 35 év során a bővülő Hadnagy család fiatalabb tagjai is bekapcsolódtak a családi vállalkozásba. Közülük Brigitta a mai napig kiveszi a részét a munkából, és támogatja édesapját, Leventét a hotel irányításában.

MEGÚJULÁS

A világban órási változások történtek  a megnyitást követő több mint két évtized alatt.

A vendéglátásban, a szállodaiparban is sok technikai és kényelmi újdonság került fejlesztésre. Így mi sem állhattunk ellent az új idők szelének.

2013-ban a panzió teljes körű átalakításon esett át. Akár egy bebábozódott pilllangó, régi ruháját levetve alakult át a 3 csillagos Bükkös Panzió Szentendre máig egyetlen 4 csillagos szállodájává.

HOSSZÚ ÉVEK ÓTA ÖSSZETARTÓ CSAPAT VAGYUNK

Büszkék vagyunk rá, hogy a vendéglátásban tapasztalt gyakori fluktuáció csapatunkra kevésbé jellemző.

Ki sem merjük mondani, hány éve, évtizede dolgozunk már együtt. Csak a két séfünk összesen közel fél évszázada főz ínycsiklandozó finomságokat vendégeinknek.

Bár az elmúlt pár év eseményei igencsak próbára tették működésünket, szembenézve a kihívásokkal mindent megtettünk, hogy mindenki maradni tudjon.

Törzsvendégeink a megmondhatói, hogy ennek szellemében még nagyobb elkötelezettséggel és odaadással látjuk vendégül a Bükkös Hotel**** & SPA visszatérő és leendő vendégeit.

ELISMERÉSEK, DÍJAK